Stepwheels

FAQ

Welkom op onze FAQ-pagina!

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze e-commerce website, die gespecialiseerd is in de verkoop van fatbikes, e-steps en accessoires. We begrijpen dat je wellicht vragen hebt voordat je een aankoop doet, en we willen je graag alle nodige informatie verstrekken om je te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Ons team staat klaar om jou te begeleiden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om het meeste uit je fatbike, e-step of accessoires te halen. Of je nu nieuw bent in de wereld van fatbikes en e-steps of al een ervaren fietser bent, we zijn er om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden.

Deze FAQ-pagina is ontworpen om een breed scala aan onderwerpen te behandelen, van basisinformatie over fatbikes en e-steps tot gedetailleerde vragen over onze producten, garantie, verzending en retournering. We hebben ons best gedaan om de meest voorkomende vragen te beantwoorden, maar als je nog steeds vragen hebt na het lezen van deze pagina, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

We hopen dat deze FAQ-pagina je helpt om alle informatie te vinden die je nodig hebt. We waarderen je interesse in onze producten en kijken ernaar uit om je te voorzien van hoogwaardige fatbikes, e-steps en accessoires die voldoen aan jouw behoeften en verwachtingen.

Veel plezier met het verkennen van onze FAQ-pagina en bedankt voor het vertrouwen in onze producten en services!

Het Stepwheels Team

Een fatbike is een speciaal soort fiets met extra brede banden, meestal 3,8 inch of breder. Deze banden zorgen voor extra grip en stabiliteit, vooral op zachte ondergronden zoals sneeuw, zand of modder. Fatbikes zijn populair bij avontuurlijke fietsers en liefhebbers van offroad-fietsen.

Voor je fatbike raden we aan om accessoires zoals spatborden, bagagedragers, fietsverlichting, sloten, en een fietspomp aan te schaffen. Voor je e-step zijn accessoires zoals beschermende helmen, verlichting, draagtassen en reserve-onderdelen nuttig.

Wij bieden garantie op al onze producten. De garantievoorwaarden variëren echter per fabrikant en product. In het algemeen geldt dat fabrieksfouten en defecten binnen een bepaalde periode worden gedekt. Raadpleeg de productpagina’s voor specifieke informatie over de garantievoorwaarden van elk product.

Ja, we begrijpen dat het soms nodig kan zijn om een aankoop te retourneren. Raadpleeg onze retourbeleidspagina voor gedetailleerde informatie over het retourproces, de voorwaarden en eventuele restituties.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en je te helpen met al je vragen en zorgen.

Een e-step, ook wel bekend als een elektrische step, is een gemotoriseerd voertuig dat wordt aangedreven door een elektromotor. E-steps zijn ontworpen om de mobiliteit in stedelijke gebieden te vergroten en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele vervoersmiddelen. Ze zijn compact, eenvoudig te bedienen en kunnen snelheden tot enkele tientallen kilometers per uur bereiken.

Ja, al onze fatbikes en e-steps worden geassembleerd geleverd. Je hoeft je geen zorgen te maken over het in elkaar zetten van het voertuig. Zodra je het ontvangt, hoef je alleen maar enkele eenvoudige aanpassingen te maken, zoals het aanpassen van het zadel of het stuur aan jouw voorkeuren.

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, bankoverschrijvingen en populaire betaalplatforms zoals PayPal. Tijdens het afrekenen kun je de betaalmethode kiezen die het beste bij jou past.

De levertijd varieert afhankelijk van je locatie en het gekozen verzendmethode. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd wordt weergegeven tijdens het afrekenen, zodat je een idee hebt wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Ja, we bieden internationale verzending aan. Tijdens het afrekenproces kun je jouw locatie selecteren en wordt de beschikbaarheid van internationale verzending en eventuele verzendkosten weergegeven.

Scroll naar boven