Stepwheels

Blog

Blog artikelen
Blijf op de hoogte

Laatste blog en nieuwsartikelen.

Uncategorized

Wet & Regelgeving rondom fatbikes & e-steps

Stepwheels.nl biedt elektrische fatbikes aan die voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Deze fatbikes hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur, zijn uitgerust zonder gashendel en hebben een vermogen van maximaal 250 watt. Daardoor zijn ze toegestaan op de openbare weg. Bij Stepwheels.nl worden deze fatbikes verkocht met een typegoedkeuring, waardoor je een comfortabel vervoermiddel hebt om mee te rijden.Stepwheels.nl verkoopt elektrische fatbikes die niet harder dan 25 kilometer per uur kunnen, geen gashendel hebben en het vermogen bedraagt maximaal 250 watt. Deze elektrische fatbikes mogen op de openbare weg. Stepwheels.nl verkoopt deze fatbikes met typegoedkeuring. Hiermee heb je een mooi comfortabel vervoermiddel om op te rijden.

Lees verder »
Uncategorized

Ontdek de mobiliteit van de toekomst met E-steps

Welkom bij ons blogbericht over e-steps, het revolutionaire vervoersmiddel dat de mobiliteit van de toekomst definieert. Elektrische steps hebben de afgelopen jaren veel populariteit gewonnen vanwege hun handige formaat, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. In dit artikel zullen we de voordelen van e-steps verkennen en waarom ze een slimme keuze zijn voor stedelijke mobiliteit.

Efficiënt en tijdbesparend: Met een e-step kun je snel door drukke stadsstraten navigeren en files vermijden. Ze zijn perfect voor korte afstanden, zoals woon-werkverkeer of het doen van boodschappen. Dankzij de elektrische aandrijving kun je met gemak snelheden tot wel 25 kilometer per uur bereiken, waardoor je tijd bespaart en sneller op je bestemming aankomt.

Milieuvriendelijk en duurzaam: Een van de grootste voordelen van e-steps is hun milieuvriendelijkheid. In vergelijking met auto’s en scooters stoten ze geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor ze een positieve impact hebben op de luchtkwaliteit en het milieu. Bovendien zijn e-steps meestal gemaakt van duurzame materialen en hebben ze een lange levensduur, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor stedelijke mobiliteit.

Compact en gemakkelijk op te bergen: Een ander voordeel van e-steps is hun compacte formaat. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk op te vouwen, waardoor ze weinig ruimte innemen en handig zijn om mee te nemen in het openbaar vervoer of op te bergen in krappe ruimtes. Dit maakt ze ideaal voor stedelijke bewoners met beperkte opslagruimte.

Plezierig en veelzijdig: Naast de praktische voordelen bieden e-steps ook veel plezier. Ze zijn eenvoudig te besturen en kunnen je de vrijheid geven om de stad te verkennen op een leuke en avontuurlijke manier. Of je nu naar je werk gaat, door parken rijdt of gewoon geniet van een ontspannen rit in de buurt, e-steps zorgen voor een verfrissende en plezierige ervaring.

E-steps zijn een spannende en innovatieve oplossing voor stedelijke mobiliteit. Ze bieden efficiëntie, tijdbesparing, milieuvriendelijkheid en plezier in één compact pakket. Of je nu op zoek bent naar een handig woon-werkvervoer of gewoon wilt genieten van de vrijheid van het verkennen van de stad, e-steps bieden de mobiliteit van de toekomst. Ontdek de vele voordelen van e-steps en stap in op de revolutie van slimme en duurzame stadsverplaatsingen.

Disclaimer: Het gebruik van e-steps kan verschillen afhankelijk van de lokale wetgeving en voorschriften. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de geldende regels en richtlijnen met betrekking tot het gebruik van e-steps in jouw regio.

Lees verder »
Uncategorized

De perfecte combinatie van avontuur en vermogen

Fatbikes hebben de afgelopen jaren veel populariteit gewonnen onder fietsliefhebbers vanwege hun brede banden en vermogen om zich moeiteloos over verschillende terreinen voort te bewegen. Maar wat als je het avontuur van een fatbike wilt ervaren zonder de inspanning van het trappen? Hier komen elektrische fatbikes om de hoek kijken. Deze krachtige fietsen combineren het beste van twee werelden: de wendbaarheid en het comfort van een fatbike en het gemak van elektrische aandrijving. In dit blogbericht zullen we dieper ingaan op elektrische fatbikes en waarom ze een geweldige keuze kunnen zijn voor avontuurlijke fietsers.

Wat zijn elektrische fatbikes? Elektrische fatbikes lijken op traditionele fatbikes, maar ze zijn uitgerust met een elektrische motor en een batterij. De elektrische motor helpt bij het trappen door extra vermogen toe te voegen, waardoor je gemakkelijker heuvels kunt beklimmen en lange afstanden kunt afleggen zonder al te veel inspanning. De batterij kan worden opgeladen en biedt meestal een bereik van 40 tot 100 kilometer, afhankelijk van het terrein en het niveau van ondersteuning dat je kiest.

Voordelen van elektrische fatbikes: a. Verhoogde mobiliteit: Met een elektrische fatbike kun je moeiteloos offroad gaan en genieten van avontuurlijke ritten zonder je zorgen te maken over vermoeidheid. b. Betere beklimmingen: Heuvels en steile paden vormen geen probleem meer met de extra ondersteuning van de elektrische motor. Je kunt genieten van uitdagende routes zonder uitgeput te raken. c. Comfortabel rijden: De brede banden van een fatbike bieden van nature al een soepelere rit, maar in combinatie met elektrische ondersteuning wordt het rijden op ruig terrein een comfortabele ervaring. d. Milieuvriendelijk: Elektrische fatbikes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor auto’s en motoren. Ze stoten geen schadelijke gassen uit en dragen bij aan een groenere planeet.

Mogelijkheden voor avontuur: Elektrische fatbikes openen een wereld van mogelijkheden voor avontuurlijke fietsers. Je kunt moeiteloos door bossen, bergen, zandstranden en sneeuwlandschappen rijden. Deze fietsen zijn perfect voor het verkennen van afgelegen gebieden en het ontdekken van nieuwe routes die anders ontoegankelijk zouden zijn.

Onderhoud en kosten: Hoewel elektrische fatbikes aanvankelijk een hogere aanschafprijs hebben dan traditionele fatbikes, zijn de onderhoudskosten over het algemeen lager. Elektrische motoren hebben minder bewegende delen en vereisen minder onderhoud dan een verbrandingsmotor. Bovendien zijn de kosten voor het opladen van de batterij veel lager dan die voor brandstof bij motorvoertuigen. Op de lange termijn kan dit resulteren in besparingen op onderhouds- en brandstofkosten.

Het belang van veiligheid: Bij het rijden op een elektrische fatbike is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen, net als bij elke andere fiets. Draag altijd een helm en beschermende kleding. Omdat elektrische fatbikes vaak op ruig terrein worden gebruikt, is het ook belangrijk om de technische specificaties en limieten van je fiets te begrijpen. Vertrouwd raken met de bedieningselementen en remmen is essentieel om veiligheid te waarborgen tijdens je ritten.

Elektrische fatbikes bieden een opwindende combinatie van avontuur en vermogen. Ze stellen fietsers in staat om moeiteloos offroad te rijden, steile hellingen te beklimmen en nieuwe terreinen te verkennen. Met hun brede banden, elektrische ondersteuning en veelzijdigheid zijn elektrische fatbikes geschikt voor zowel avontuurlijke ritten als dagelijks gebruik. Ze bieden niet alleen een leuke en spannende fietservaring, maar zijn ook milieuvriendelijk en kunnen op de lange termijn kostenbesparingen opleveren. Dus waar wacht je nog op? Spring op een elektrische fatbike en ga op avontuur!

Disclaimer: Elektrische fatbikes kunnen verschillen in specificaties en functies, afhankelijk van het merk en model. Het is raadzaam om de productinformatie en aanbevelingen van de fabrikant te raadplegen bij het kiezen en gebruiken van een elektrische fatbike.

Lees verder »

Nieuwste producten

Hier vind je de meest recent toegevoegde producten aan ons assortiment. Hier vind je e-steps, fatbikes en nog meer toebehoren.
Scroll naar boven